مجموعه آب نوسا شما را به خرید بهترین محصولات مبلمان اداری دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

  • 7 − 3 =

خرید و قیمت روز میز مدیریت هلالی

آنچه در این مقاله می خوانید...

...

عنوان: میز مدیریت هلالی: گامی نوین در بهبود عملکرد تجاری چکیده: مدیریت هلالی یک مدل مدیریتی که جهت بهبود عملکرد تجاری و تحقق اهداف سازمانی ایجاد شده است. این مدل از چهار میز تشکیل شده است که به صورت تدریجی به عبور از مراحل مختلف راهبردی و عملی دست می‌یابند. در این مقاله به بررسی میز مدیریت هلالی و اهمیت آن برای سازمان ها پرداخته خواهد شد. وارد کردن استراتژی: میز اول مدیریت هلالی استراتژی‌گذاری است که شامل تحلیل محیطی، شناسایی نیازها و تهدیدها، تعیین ماموریت و موقعیت استراتژیک سازمان می‌شود. در این مرحله، مدیران با بررسی بازار و محصول و همچنین تحلیل قابلیت‌های داخلی سازمان، استراتژی کلی را مشخص میکنند.

خرید و قیمت روز میز مدیریت هلالی

.

. تشکیل سبد پروژه‌ها: در میز دوم، به تشکیل سبد پروژه‌ها می‌پردازیم. این سبد پروژه‌ها مجموعه‌ای از پروژه‌ها و فرصت‌هایی است که باید بر روی آن‌ها کار شود. انتخاب پروژه‌ها براساس ارزش بیزینسی، چشم‌انداز استراتژیک و قابلیت‌های سازمان در اجرای این پروژه‌ها صورت میگیرد. تخصیص منابع: در میز سوم، مدیران نیازمندی‌ها و منابع لازم برای اجرای پروژه‌ها و برنامه‌ها را بررسی میکنند. در این مرحله، اهداف و اولویت‌های سازمان تعیین میشود و منابع از جمله نیروی کار، امکانات، بودجه و زمان مشخص میشوند. مدیریت پروژه‌ها: در میز چهارم، به مدیریت پروژه‌ها می‌پردازیم. مدیریت پروژه‌ها عبارت است از برنامه‌ریزی، اجرا و کنترل پروژه‌ها به منظور دستیابی به اهداف مشخص شده. در این میز، پروژه‌ها با توجه به معیارهایی همچون زمان، بودجه و کیفیت ارزیابی می‌شوند و در صورت نیاز، تغییرات مناسبی در آن‌ها ایجاد میگردد. نتیجه‌گیری: میز مدیریت هلالی، یک مدل جامع و کامل است که به سازمان‌ها کمک میکند بهترین استراتژی‌ها را انتخاب کرده و آن‌ها را به عملیات مقدمی تبدیل کنند.

..

.. با اجرای منظم این مدل، سازمان‌ها می‌توانند عملکرد خود را بهبود داده و به رقابتی قدرتمند تبدیل گردند.تدبیری که در مدیریت هلالی بسیار مهم است، تعامل بین میزها است. این بدان معناست که اطلاعات و دانشی که در هر میز به دست می‌آید، به میز بعدی منتقل شود تا بتوان به صورت هماهنگ و همزمان در تمامی مراحل مدیریت پیش رفت. به عنوان مثال، اطلاعاتی که در مرحله استراتژی‌گذاری به دست می‌آید، باید به میز تشکیل سبد پروژه‌ها منتقل شود تا بتوان بر اساس آن‌ها راهبردی برای انتخاب پروژه‌ها داشت. به علاوه، مدیریت هلالی یک روش مدیریتی پویایی است که به تغییر و تحول پذیری سازمان‌ها نیاز دارد. به عنوان مثال، در صورتی که در میانه راه متوجه شویم استراتژی انتخاب شده نمی‌تواند به بهبود عملکرد سازمان کمک کند، باید بتوانیم استراتژی را تغییر داده و بهبودهای لازم را در میزهای دیگر اعمال کنیم. همچنین، انعطاف‌پذیری در تخصیص منابع هم بسیار مهم است. در صورتی که یک پروژه بر نامیته‌ها و الویت‌های سازمان نیست، باید مدیریت پروژه‌ها انجام شود تا به گردش منابع درست بین پروژه‌ها پرداخته شود.

… در نهایت، باید توجه کنیم که مدیریت هلالی نیازمند همکاری و تعامل بین تمامی اعضای سازمان است. همه بخش‌ها و تیم‌ها باید در فرآیند مدیریت هلالی شرکت کرده و از اهداف و استراتژی‌های سازمان آگاه باشند تا به خوبی بتوانند در تمامی مراحل مدیریت همکاری کنند. در نتیجه، مدیریت هلالی با ایجاد هماهنگی بین استراتژی، پروژه‌ها و منابع، امکان بهره‌برداری از ظرفیت‌های سازمان در بهبود عملکرد تجاری را فراهم می‌کند. این مدل مدیریتی قابلیت تغییر و تطبیق با شرایط متغیر را دارد و به سازمان‌ها کمک می‌کند تا با تغییرات در بازار و رقبا رقابت کنند و برتری را خلق کنند.

واحد فروش

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

واحد فروش

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 7700308478+

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

مجموعه آب نوسا شما را به خرید بهترین محصولات مبلمان اداری دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

  • 8 + 1 =
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.